Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου Φλώρινας, είναι από τους παλαιότερους που ιδρυθήκαν στη Φλώρινα και συγκεκριμένα αναγνωρίστηκε με την 16/1972 του Πρωτοδικείου Φλώρινας και καταχωρήθηκε στο βιβλίο Σωματείων με α. α. : 25/1972.
Τροποποιήθηκε με απόφαση 59/1986 του Πρωτοδικείου Φλώρινας και καταχωρήθηκε στο βιβλίο Σωματείων με α. α. : 13/1986.

Η θητεία του ανανεώνεται κάθε 2 χρόνια μετά από γενική συνέλευση και ψηφοφορία για την ανάδειξη των νέων μελών.

Όλα τα χρόνια η συνεργασία μας ήταν άριστη όποια και αν ήταν η σύνθεση του προεδρείου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Επιλέγοντας παρακάτω την διετία που επιθυμείτε, μπορείτε να δείτε την σύνθεση που είχε και το έργο που επιτέλεσε το κάθε διοικητικό Συμβούλιο.

Επίσης έχουν δημιουργήσει και συντηρούν ένα blog στο ίντερνετ για την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία μεταξύ γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών.
Μπορείτε να το επισκεφθείτε στην εξής διεύθυνση. :  https://www.facebook.com/groups/1018761114848073 

Εννοείται ότι οι ανάγκες, οι οικονομικές συνθήκες κλπ κάθε διετίας ήταν διαφορετικές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα τα συμβούλια υπέρβαλαν τον εαυτό τους και εκτός το έργο που παρουσιάζει ο εκάστοτε Πρόεδρος παρακάτω, υπάρχουν ακόμα πολλά περισσότερα καθημερινά προβλήματα τα οποία με την άμεση αντίδραση και καλή συνεργασία καταφέραμε να μην προλάβουν να δημιουργηθούν ή να λυθούν εν τη γενέσει τους.

Θέλουμε σαν Σύλλογος Εκπαιδευτικών να τους ευχαριστήσουμε για την αρωγή τους όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθούμε και στους νέους συλλόγους εκπαιδευτικών και Γονέων και Κηδεμόνων να συνεχίσουν την άριστη συνεργασία με βασικούς κερδισμένους τα παιδιά τους και μαθητές μας.

No Responses

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *