Σχολικές Δράσεις

Κάθε χρόνο στον ετήσιο προγραμματισμό του Σχολείου μας σχεδιάζονται πολλές σχολικές δράσεις από όλα τα τμήματα.

Εννοείται δεν είναι εύκολο να τις παρουσιάσουμε όλες, επομένως έγινε μια επιλογή και για μεγαλύτερη ευκολία στην εύρεση και την προβολή τις ταξινομήσαμε κατά σχολικό έτος.  

Μπορείτε να επιλέξετε το Σχολικό έτος από το παρακάτω μενού ή από το κεντρικό μενού στην κατηγορία «Σχολικές δράσεις» για να δείτε τις ανάλογες σχολικές δράσεις.

Επίσης σε κάθε σελίδα του Σχολικού έτους που θα επιλέξετε, οι σχολικές δράσεις είναι κατηγοριοποιημένες σε καρτέλες ανάλογα την τάξη την οποία πραγματοποιήθηκαν. Όσες έγιναν με τη συμμετοχή όλου του Σχολείου θα βρίσκονται στην καρτέλα όλες οι τάξεις.

Επίσης θα υπάρχει και μια καρτέλα «Διάφορες Σχολικές Δράσεις» στην οποία μπορείτε να βρείτε όσες σχολικές δράσεις, δεν ανήκει σε καμία από τις παραπάνω υποκατηγορίες.

Τέλος κάθε σχολική χρονιά υπάρχουν οι σταθερές ετήσιες σχολικές δράσεις όπως εορτασμός 25ης Μαρτίου, 28ης Οκτωβρίου κλπ. 

Για να μην επιβαρύνουμε το κάθε σχολικό έτος, όλες αυτές θα μπορέσετε να τις δείτε στην κατηγορία “Ετήσιες Σχολικές Δράσεις” στην οποία θα υπάρχουν κατηγοριοποιημένες ανά εορτή

No Responses

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.